Dineren op zaterdagavond
Na verschillende jaren van koken in eigen restaurant Le Dix te Antwerpen, voelt het fijn om U op zaterdagavond in de aparte huiselijke eetkamer te mogen ontvangen om intiem te dineren in een luchtige en hartelijke sfeer. Dit kan vanaf 2 personen en kan enkel op reservatie ( zie reservatievoorwaarden ).
Een stijlvol 3-gangenmenu - verrassingsmenu, bereid met verse streek- en seizoensgebonden ingrediënten (bio als het kan) en een flinke scheut passie. Koken met dagverse producten zonder toevoegingen van kleur- en smaakstoffen. Dit resulteert in een pure keuken waarin de smaak primeert. Ontdaan van alle franjes , rechttoe rechtaan is waar ik voor sta.
Duurzaamheid! Bewust omgaan met producten, koken met de juiste hoeveelheden resulteert in minder verspilling.
Alvorens aan tafel te gaan, kan u indien u dit wenst genieten van een lekker aperitief of ander drankje . Bij frissere temperatuur kan het aperitief worden voorzien in het salon, in de huiselijke huiskamer. of de authentieke wijnkelder. In de zomer kan het op het terras in de tuin.
S E I Z O E N S M E N U
3 – gangen verrassingsmenu ( samengesteld door de chef volgens de seizoenen)
48 Euro pp (exclusief wijn en andere dranken)
Home made kaaskoekjes – Voorgerecht – Hoofdgerecht – Nagerecht
Supplement kaas +7 euro pp (onze kazen zijn een streekproduct en bio)
Diner op vrijdag avond
Indien u wenst kan u op vrijdagavond mits reservatie mee aanschuiven voor een eenvoudig avondmaal (exclusief wijn of andere dranken) aan 30 euro pp.
(Soepje + hoofdgerecht)
Reservatievoorwaarden
Na reservatie van de kamer dient u op extra te klikken om het diner te reserveren.
Gelieve bij de reservatie het aantal personen op te geven.
Graag minstens 2 weken voor aankomstdatum per mail meedelen of er restricties zijn van allergieën en /of u vegetarisch wenst te dineren.
Gelieve ook vermelden hoeveel personen er eventueel een kaassupplement wensen.
Bij boeking wordt hiervoor 50% automatisch aangerekend.





